Inntel hotel fotowedstrijd

Inntel Hotels Zaandam is ook erg enthousiast over ons Instagramwalk075 initiatief en hebben ons benaderd met een voorstel voor onze deelnemers. Aangezien de Instagramwalk075 gehouden wordt op de datum dat het hotel exact 2 jaar geopend is, wil Inntel Hotels Zaandam hier graag  een feestelijk tintje aan geven. Het hotel verloot een gratis overnachting voor de deelnemer die de mooiste Instagram foto maakt van hun bijzondere pand. De deelnemers van de Instagramwalk075 kunnen hun mooiste Instagram foto op zondag 18 maart tussen 12.00 en 00.00 twitteren naar @inntelzaandam of posten op de Facebook wall van Inntel Zaandam.  De winnaar ontvangt een voucher voor een gratis overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in Inntel Hotels Zaandam.

Hieronder de voorwaarden:

  • Foto moet tijdens de instagramwalk075 gemaakt zijn.
  • Met het toezenden van een instagramfoto via het Twitter of Facebook account van Inntel Hotels Amsterdam Zaandam geeft de maker toestemming deze foto te mogen gebruiken op de social media sites van Inntel Hotels.
  • Indien Inntel Hotels een foto voor andere doeleinden wil gebruiken zal hiervoor toestemming aan de eigenaar worden gevraagd.
  • De winnaar zal op vrijdag 23 maart bekend worden gemaakt.
Dus doe je mee?

Inntel Hotel Zaandam (foto: EmreKanik)

Plaats een reactie