Instagramwalk075 the day after

Ondanks het slechte was de instagramwalk075 een groot succes. Zo’n 30 enthousiaste deelnemers hebben meegedaan aan de walk door het centrum van Zaandam. Het resultaat mag er zijn: bijna 400 foto’s. Van portretten van de deelnemers en locals tot orginele invalshoeken bij gebouwen en voorwerpen. Wil je hun foto’s zien? Klik dan op deze link: instagramwalk075

En wat gaan we nu doen?

Instagramwalk075 is dan wel afgelopen, maar er liggen nog genoeg ideeen op de plank.  Binnenkort gaan wij als organisatie even bij elkaar zitten wat we precies willen met alle foto’s. Ook zijn er plannen voor #instabike075 na de zomer en natuurlijk moet er nog bekend worden wie de winnaar is van de fotowedstrijd van het Inntel hotel. Kortom nog genoeg om naar vooruit te kijken.

We willen in ieder geval alle deelnemers van harte bedanken voor hun deelname. Met hun enthousiasme  hebben zij de instagramwalk075 voor ons echt onvergetelijk gemaakt.

Tot snel.

Groepsfoto instagramwalk075

Groepsfoto instagramwalk075

3 Reacties op “Instagramwalk075 the day after”

  1. Eelco zegt :

    Hoi Instagrammers! Leuk dat jullie in Zaandam waren en in ‘onze’ tuin. Helaas was het weer wat minder, en stond de tuin er niet op zijn mooist bij, maar het gaf toch erg leuke foto’s. Dan 2 vragen: Ten eerste, mogen wij de foto’s die van onze tuin zijn gemaakt in onze eigen online fotoboek opnemen, met uiteraard een verwijzing naar jullie adres. En ten tweede, komen jullie weer langs, als de tuin op zijn mooist is, met bloemen, groentes, kruiden en een zonnetje? Jullie zijn van harte welkom!

    groeten namens de Monettuin
    Eelco

    • instagramwalk075 zegt :

      Hoi Eelco,

      Dankjewel voor jullie gastvrijheid en ik kom graag nog een keer terug wanneer de tuin in bloei staat. De foto’s zijn niet van instagramwalk075 maar van iedere fotograaf zelf en ik kan je daarom geen antwoord geven of je de foto’s mag gebruiken. Bij de laatste post staat een linkje waar je alle foto’s kan vinden die genomen zijn. Als je daar uitzoekt welke je wilt hebben dan kan je contact opnemen met de eigenaar van de foto. Mocht dat niet lukken geef dan even door van welke fotografen je de foto’s wil hebben dan neem ik contact met ze op.

      Ik hoop dat je hier mee geholpen bent.

      Met vriendelijke groet,

      Emre Kanik

  2. Christine Fürst zegt :

    Heb nu eindelijke Zaandam van mijn “to-do” lijstje kunnen halen. Dankzij #instagramwalk075

Plaats een reactie